پنیر اسرم قالبی متوسط (500 گرمی)

اسرم یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی می باشد که خاستگاه آن در یکی از روستاهای شمال زیلند در دانمارک است. پنیر اسرم، نام خود را از صومعه ای به همین نام در دانمارک، جای که راهبان سیسترسین، اولین بار آن را در قرن دوازدهم تولید کردند، برگرفته است.
ریال330,000,

 اسرم داری ظاهری زرد رنگ و روغنی، بافت نرم و عطر و طعم کره ای می باشد. عطر و طعم کره ای این پنیر با طولانی شدن دوران رسیدن آن بهتر و قوی تر می گردد. مدت زمان رسیدن پنیر اسرم 60 روز می باشد و هر کیلوگرم از این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از 15 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه می گردد.

پنیر اسرم به صورت فله و وکیوم عرضه می شود و مدت ماندگاری آن 2 ماه در یخچال پیش از باز کردن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پس از باز کردن بسته بندی است. پنیر اسرم به دلیل عطر و طعم کره ای و بافت نرم، طعم مطلوبی به انواع ساندویچ های گرم و سرد می دهد. از اسرم در تهیه انواع سوپ و پتاژ می توان استفاده کرد. به علاوه این پنیر قابلیت ذوب شدن در اثر حرات را دارد، به همین دلیل در انواع املت، لازانیا، سوفله و گراتن و در ترکیب با سبزیجات قابل استفاده است.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟