پنیر پارمسان قالبی متوسط (500 گرمی)

پنیر پارمسان از معروف ترین و قدیمی ترین پنیرهای سخت دنیا، از منطقه Emilia – Romagna در کشور ایتالیا برخاسته است که مشهور به پادشاه پنیرها می باشد و قدمت آن به سال 1200 میلادی برمی گردد. این پنیر منحصر به فرد، نوعی پنیر سخت است که از شیر گاو تولید شده و دارای طعمی قوی می باشد.
550,000 ریال

یک کیلوگرم پارمسان از 24-22 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه می شود و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. پروتئین پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز بالاتر می باشد و در عین حال هضم آن بسیار آسان تر است. پروتئین پارمسان به علت طولانی بودن زمان رسیدن بسیار سهل الهضم است و به همین دلیل مصرف آن برای کودکان، افراد مسن و ورزشکاران پیشنهاد می شود. همچنین خوردن روزانه 10 گرم آن برای جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می گردد. مدت زمان رسیدن این پنیر حداقل 8 ماه و حداکثر 4 سال می باشد. هر چقدر پارمسان کهنه تر باشد، قیمت آن بالاتر است.

پنیر پارمسان به صورت فله، وکیوم و پودری عرضه می شود. مدت ماندگاری پودر پارمسان 6 ماه در فریزر (دمای -18 درجه سانتیگراد) و ماندگاری پارمسان وکیوم 3 ماه در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پیش از باز کردن بسته بندی است. پارمسان در میهمانیها بر روی تخته پنیر به همراه میوه جات شیرین نظیر انگور، انجیر، زردآلو، نان های مغزدار و آجیل نظیر گردو سرو می شود. پارمسان یک چاشنی جادویی است که از آن به عنوان طعم دهنده در انواع غذاهای ایرانی و فرنگی نظیر برنج، اسپاگتی، سوپ، پیتزا، لازانیا و سوفله، همچنین در سالاد، دسر و همراه انواع میوه ها استفاده می شود. علاوه بر آن، این پنیر در تهیه انواع سس ها از جمله سس آلفردو، سس سالاد سزار و سس پستو به کار می رود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟

نظرات کاربران

جذب پروتئین این پنیر بسیار بالاست.